Сега всичките 6 комплекса витамини в един комплект


Детската линия комплекси от витамини и минерали Junior Hit ще бъде представена по нов начин! Сега тя ще бъде още по-ярка и по-закачлива! Все така полезна, но изглеждаща различно.


Премиерата ще се състои на 1 септември. Всеки родител иска детето му да бъде здраво. Да бъде умно и силно. Да има добър имунитет, здрави кости, остър ум и добро настроение. Да бъде енергично и щастливо.

Да можеш непрекъснато да контролираш едно активно дете и заедно с това да осигуриш на подрастващия му организъм всички необходими елементи за неговото добро развитие и изключително сложна задача. Но това е възможно! Комплексите от витамини и минерали Junior Hit са разработени за здравословния растеж, правилното умствено и физическо развитие и добро настроение на вашето дребосъче. Шестте комплекса, обхващащи различните аспекти от здравето на детето имат една цел — да осигурят всичко необходимо за защитата на неговия организъм, за укрепването на имунитета, за подобряване на паметта, съня и общото самочувствие. Тези биологично активни добавки към храната са не само полезни за здравето, но и са много вкусни, защото са с шоколадов, малинов, карамелен, портокалов и ягодов вкус. Те ще се харесат на всички деца! А за да им не само вкусно и полезно, но също така весело и интересно, всеки комплекс е посветен на конкретно животно-символ, което показва основните свойства на комплекса.

Комплектът Junior Hit е весел, вкусен и полезен за организма! Junior Hit — за здравословния растеж на детето!