ЗА СТРАНАТА

  През 2015 г. Vision Voyage ще се проведе в страна, която с всяка изминала година става все по-близка на Компанията, но не престава да бъде загадъчна. В страна, която въпреки сложната си история, е успяла да съхрани очарованието на традициите и самобитността на култура. В страна, в която живеят невероятни хора – добри, мъдри, силни, трудолюбиви. Хора, които не престават да ни удивяват и очароват.

  ЗА VISION VOYAGE

  Пътешествията на Vision Voyage са неделима част от стила на Vision. Те даряват усещане за свобода, възможност за невероятни открития и ярки незабравими впечатления. Именно затова за многото години на провеждане на Vision Voyage, тези пътешествия се смятат за легендарни, а участието в тях – за чест.

  Да пътешестваме с Президента на Компания Vision
  Да пътешестваме в обкръжението на успешни хора
  Да пътешестваме, приобщавайки се към културата
  Да пътешестваме по света
  ПОДРОБНОСТИ

  ГАЛАКТИКА 2015

  Не всеки знае, че наградата Галактика има своята забележителна история, а статуетката Галактика съхранява в себе си малко парченце от Вселената! Историята на наградата бе изложена в едно от Обръщенията на Президента на Компанията Дмитрий Буряк.

  ПОДРОБНОСТИ

  КВАЛИФИКАЦИОННИ УСЛОВИЯ

  Уникална природа, древни традиции и съвременна култура, разкошен хотел, избран специално за участниците лично от Президента - Виетнам ще подари на участниците във Vision Voyage най-доброто, създадено от природата и хората.

  Квалификационен период: септември 2014 –май 2015 г.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ

  Октомври 2015 година

  Място на провеждане:гр. Дананг, Виетнам

  Услуги

  Изображения за десктопа на компютър


  Изображения за мобилен телефон