• 5
Мероприятия

VisionFit2017

CТАРТ НА ПРОЕКТА VISIONFIT КЪМ 21-ГОДИШНИНАТА НА VISION! 

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКА


Процедура за подаване на заявка и регистрация във VisionFit2017.       

За да участвате в проекта, трябва да подадете заявка за регистрация до 31 май включително.


Участието в проекта за всички Премиум клиенти на VISION е абсолютно безплатно!

Подробно за предимствата на Premium картата на Vision:  
Вижте Скачать(Win|Mac|Pdf


За да податете заявка, направете поръчка с продукти на Vision за красота и здраве за минимум 47,5 CV и изпратете имейл на: visionfit2017@gmail.com


В имейла задължително отбележете:
 • Вашите имена
 • Дата на рзждане
 • Държава, населено място
 • Номер на договора или на Premium карта
 • Линк към личния ви профил във Facebook или Vkontakte
 • Вашия имейл
 • Мерки: ръст, гръдна обиколка (само за дамите), талия, ханш, обиколка на дясното и на лявото бедро
 • Споделете поста в социалнта мрежа с линка, водещ към страницата на проекта на сайте vipgroup.net 


                   
Към имейла прикрепете:
 • • 3 снимки (профил, анфас, в гръб – в пълен ръст, по бански) (примерни снимки). Може да прикриете лицето с лист А4, на което е написано #VisionFit2017.
 • • Видеоотчет за теглото на участника (теглото към дадения момент). Включете видеокамерата, застанете на кантара, фиксирайте на видеото теглото на участника. На видеото трябва да се вижда, че на кантара застава участникът в проекта в пълен ръст, след това камерата се приближава към кантара и фиксира теглото на участника.
Ако заявката е изпратена коректно, спазвайки по-горните пунктове, участникът получава приветствен имейл и покана за включване в закрита група във Vkontakte.

Квалификация за участие в проекта VisionFit2017:
 • В проекта се допускат участници, изпълнили квалификацията Премиум Клиент и повече през май.
 • В борбата за награди се допускат участници, изпълняващи квалификацията Премиум Клиент и повече в течение на целия проект (май+юни+юли).
 • Условие за получаване на главните награди в 3-те номинации – присътствие на Vision Summit на 19-20 август.

ВИДЕОНАГРАДИ И НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Ако сте се регистрирали за проекта през май и сте стигнали до финала - вие вече сте победител! Преминали сте пътя, състоящ се от теоретични занятия, практически съвети, професионални препоръки. Вие сте получили опит от професионални диетолози и фитнес треньори, нутрициолози и експерти по здравословен начин на живот и хранене, проверили сте всичко върху себе си, получили сте резултати и сте направили изводи. Вие сте взели пряко участие в мащабен образователен проект, посветен на здравословния начин на живот и имате пълното право да споделяте получените знания и най-добри практики вече в качеството си на наставник със своя екип и неговите настоящи и бъдещи членове. И това ще бъде потвърдено от персонален сертификат при успешно завършване на курса, който ще бъде получен от всеки участник в проекта!

Но винаги има такива, които ще направят повече! Може да се борите за страхотни награди в три категории.

1. За максимално приближаване към заветната цел!

В тази категория главната награда ще получи този, който максимално промени параметрите на фигурата си и максимално се приближи към желания резултат. Това може да е не само отслабване, но и натрупване на мускулна маса – всеки има своята цел!

Опишете своята желана цел в заявката за участие, следвайте всички препоръки на инструкторите в проекта, и заслужената награда ще бъде ваша!

За 1 място – Iphone 7
За 2 и 3 място – подаръчен комплект от хитовете на VISION - БАД и козметика Vision SkinCare за Вашата красота, здраве и младост!


Победителите ще бъдат избрани на основание предоставените от вас снимки и видеоотчети Преди и СЛЕД компетентно и безпристрастно жури от професионални фитнес треньори и диетолози.

Внимание! За участие в борбата за наградите в тази номинация задължително изпратете заедно със заявката вашите снимки в три ракурса (анфас, профил, в гръб) и видео, потвърждаващо теглото ви! Без тези данни няма да можете да участвате в надпреварата за награди в тази номинация!

2. За максимални постижения в бизнеса с проекта VisionFit

За да вземете първата награда в тази номинация, трябва:
- да привлечете максимален брой нови Премиум клиенти на първа линия през май
- вашите нови Премиум клиенти трябва да станат участници в проекта VisionFit
- вашите нови Премиум клиенти, които са станали участници в проекта, трябва да останат в проекта до края на завършването му (тоест да са Премиум клиенти през май, юни и юли).

За 1 място – Iphone 7
За 2 и 3 място – подаръчен комплект от хитовете на VISION - БАД и козметика Vision SkinCare за Вашата красота, здраве и младост козметика Vision SkinCare за Вашата красота, здраве и младост!


Победителите ще бъдат избрани на основание статистическите данни за посочения период.

Внимание! За участие в борбата за наградите в тази номинация в течение на май на вашата първа линия трябва да се появи минимум един нов Премиум клиент – участник в проекта! Без изпълнение на това условия няма да можете да участвате в надпревата за наградите в тази номинация!

3. За максимално активна популяризация на проекта VisionFit в социалните мрежи.

За победа в тази номинация трябва да бъдете участник в проекта VisionFit в течение на целия проект, и активно да популяризирате проекта в известните социални мрежи.

Да популяризирате проекта не означава да споделяте/репоствате информацията, която се появява на корпоративните акаунти на Vision и акаунта на самия проект във Vkontakte. Създайте свой контент (съдържание) – пишете за проекта, за своето участие в него, за това как спазвате съветите и препоръките на инструкторите, за вашите цели, за членовете на екипа ви, за тези, които са заедно с вас в проекта. Пишете как продуктите на Vision ви помагат към набелязаната цел, пишете за себе си в проекта и за проекта във вашия живот! И не забравяйте във всяка публикация да поставяте хаштаг #VisionFit2017, иначе няма да бъдат взети предвид.

За 1 място – Iphone 7
За 2 и 3 място – подаръчен комплект от хитовете на VISION - БАД и козметика Vision SkinCare за Вашата красота, здраве и младост!


Победителите ще бъдат избрани от компетентно жури, състоящо се от водещите на проекта и ръководството на компанията по следните критерии: брой и честота на публикациите, уникалност и актуалност на контента, брой лайкове и репостове.

Внимание! За участие в борбата за наградите в тази номинация в течение на май на вашата лична страница в социалните мрежи трябва да публикувате минимум три уникални поста, споменавайки проекта VisionFit2017 и задължителния хаштаг #VisionFit2017! Без изпълнение на това условия няма да можете да участвате в надпревата за наградите в тази номинация!

Награждаването на победителите ще се съсотои на 19 август 2017 г. на събитието VISION SUMMIT 2017 в Москва* в тържествена обстановка на сцената на престижната концертна зала на Русия – Crocus City Hall.

*За да получат наградите, победителите трябва да са участници в събитието Vision Summit.