• 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
Мероприятия

Vision Summit 2017На 19-20 август в Крокус Сити Хол
се състия главното бизнес събитие на годината - Vision Summit. От събития с такъв мащаб винаги очакваме важни новини и анонси за развитието на нашия бизнес, но това събитие наистина стана историческо за Vision.


Речта на Президента на Vision International People Group, наситена с информация за нови, високотехнологични проекти в най-модерните тенденции на световната икономика, които още днес са на разположение на дистрибуторите на Vision, предизвика невероятен ентусиазъм и засили нашата вяра, че изборът, направен в полза на Vision, е най-правилният избор, който сме могли да направим.

Дмитрий Буряк ни изненада с новината, че партньорството с компания Cryptaur дава на всеки дистрибутор на Vision уникални възможности да стане пълноценен участник в икономика от нов тип и лесно и просто да се влее в световната криптообщност. Вижънци получават възможност да участват в Pre-ICO Cryptaur, да получават огромни предимства при входа и да използват всички други възможности на платформата, за да увеличат приходите си стотици пъти.

С ентусиазъм бе приета новината, че благодарение на алианса с компания Freedom International Group, ние значително разширяваме възможностите си за бурен, стремителен растеж. Синергията на обединените ресурси, технологии, инструменти, знания и опит многократно увеличава потенциала на Компанията, следователно и на всеки от нейните дистрибутори. Първото потвърждение за това е новият инструмент за бизнес и обучения Sessia, виртуозно представен от Нарек Сираканян, Президент на Freedom International Group.

В течение на два дни от сцената като поток се стичаше енергията от участниците в проектите, които днес набират скорост - Младежкия Vision Маратон, автопохода "Байкал" и, разбира се, VisionFit, чиито участници и водещи просто взривиха залата с невероятен танцов флашмоб, в който неочаквано участва и самият Дмитрий Буряк!

Vision Summit беше невероятно щедър на подаръци, признания, бонуси. В Автомобилната програма се присъединиха нови членове, които получиха на сцената логото на Vision, което много скоро ще залепят на своите съвсем нови автомобили. Над 200 лидери излязоха на сцената, за да получат признание за потвърждаването на високата си квалификация и извършването на следващите стъпки в кариерната стълбица на Vision. В тяхна чест бяха отворени бутилки шампанско и пуснати фойерверки.

10 лидери получиха Summit Бонус в размер на 5000 евро. 7 топ-лидери получиха от Компанията разкошна награда от 50 000 евро - Luxury Bonus. Както винаги географията на победителите е поразителна - щастливите победители са лидери от Русия, Виетнам, Туркменистан, Латвия, България, Узбекистан!

В атмосфера на специална тържественост бяха обявени номинантите и победителите, бяха връчени медали и статуетки на ежегодната награда Галактика в номинациите "Най-добър старт на бизнеса", "Най-добър създател на звезди" и "Най-добри темпове на растеж на бизнеса".

И разбира се, беше обявена страната за Vision Voyage 2018 - екзотичният индонезийски остров Бали, който очаква вижънци през есента на 2018 година. Квалификацията за разкошното пътешествие на Vision стартира през септември 2017 г.!


С цялата си душа поздравяваме всички, които присъстваха на това историческо събитие, пожелаваме ви бързо развитие на бизнеса ви и ви очакваме на 2-3 декември на VIP-Форума в Москва! Зимата обещава да стане гореща!