• 4
 • 4
 • 4
 • 4
 • 4
 • 3
 • 3
Мероприятия

Vision Summit 2017


На 19 – 20 август 2017 година в една от най-добрите концертни зали на Русия - Крокус Сити Хол ще се състои летния Съмит на компания Vision.

Крокус Сити Хол е многостепенна концертна зала, разположена на територията на Крокус Сити в Москва, и е единствената в Русия многофункционална зала с повече от 7 000 места, оборудвана с най-съвременна техника и отговаряща на най-високите световни стандарти. Именно затова промоутърите избират точно тази зала за провеждане на концертите на редица световни звезди, сред които Елтън Джон, Дженифър Лопес, Стинг, Ринго Стар, Scorpions, Робърт Плант, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Лана Дел Рей и други. През месец ноември 2013 година, за първи път в Русия, в тази зала бе проведен международния конкурс за красота «Мис Вселена», чието предаване наблюдаваха директно над един милиард телевизионни зрители.

През месец август 2017 година компания Vision ще събере своите партньори в тази изключително престижна зала, за да отбележи постиженията на най-успешните сред тях, да сподели най-важните и горещи новини, да обсъди плановете за развитие в бъдеще. Във Vision Summit ще участва и Президента на Vision International People Group Дмитрий Аркадиевич Буряк. Със специални тренинги и послания ще се включат и топ-лидерите на Компанията, представителите на President’s Team и Главните Съветници на Президента.

По време на Vision Summit ще се състои теглене на 7 парични награди Luxury Bonus в размер на 50 000 евро всяка за участниците в квалификация VIP 3S и нагоре. Нещо повече, всеки от участниците в квалификация VIP 1S и повече ще получи невероятната възможност да спечели едно от 10 специални наградиVision Summit Bonus в размер на 5 000 евро всяка!


В рамките на Vision Summit 2017 ще се проведе теглене на 8 награди по промоушъна Luxury Bonus. 7 награди по 50 000 евро ще бъдат изтеглени при обичайните условия.

Допълнителната награда в размер на 50 000 евро ще бъде изтеглена при следните условия:
 • Формират се 10 награди – всяка по 5 000 евро. За тях ще се проведе специално теглене – Summit Bonus.
Условия за участие в тегленето на Summit Bonus:

За да участвате в тегленето, трябва:

 • Да бъдете участник във Vision Summit
 • Да бъдете в квалификация VIP 1S и повече два поредни месеца в периода февруари 2017- юли 2017
 • Да бъдете в квалификация VIP и повече в периода март 2017- юли 2017.
При изпълнение на тези условия консултантът получава 1 топка за участие в тегленето.
След изпълнение на условието «Да сте в квалификация VIP 1S и повече два поредни месеца» консултантът може да увеличи броя на своите топки в тегленето, а именно – за всеки допълнителен месец на изпълнение на квалификацията VIP 1S и повече от момента на изпълнение и до месец юли включително, консултантът получава 1 топка допълнително.

Специални възможности за новите консултанти от 2017 година.

Консултантите, подписали договор през 2017 година, трябва:

 • Да бъдат участници във Vision Summit
 • Да бъдат в квалификация VIP 1S и повече два поредни месеца в периода февруари 2017 - юли 2017
 • От момента на изпълнение на квалификация VIP 1S и повече два месеца подред - да бъдат в квалификация VIP и повече до юли 2017 включително.
При изпълнение на тези условия консултантът получава 1 топка за участие в тегленето.

След изпълнение на условието «Да сте в квалификация VIP 1S и повече два поредни месеца» консултантът може да увеличи броя на своите топки в тегленето, а именно – за всеки допълнителен месец на изпълнение на квалификацията VIP 1S и повече от момента на изпълнение и до месец юли включително, консултантът получава 1 топка допълнително.

Допълнително
Консултантите, участници в тегленията Luxury Bonus на Vision Summit 2017, и консултантите, спечелили до този момент Luxury Bonus, не участват в тегленето на Summit Bonus.

В рамките на Vision Summit ще се състои церемония по връчване на наградата «Галактика» - най-почетното отличие, което получават консултантите, достигнали най-големи успехи и демонстрирали най-добри резултати в изграждане и развитие на бизнеса.

През 2017 година наградата «Галактика» ще бъде връчена в три категории:

1. Най-добър бизнес старт (Best Business Start).

Номинират се консултантите, подписали договор след 31 август 2016 година, които са в квалификация VIP 1S през юни И юли 2017 година. Победител в категорията става консултантът, с максимален сумарен чек за цялото време на работа в Компанията (до 31 юли 2017 година включително). Консултантите, заели второ и трето място ще получат плакети.

2. Най-добър създател на звезди (Best StarMaker).

Номинират се консултантите в квалификация VIP 1S през юни И юли 2017 година, подписали договор до 1 септември 2016 година. Победител в категорията става консултантът с максимален брой консултанти на първа линия, подписали договор след 31 август 2016 година и изпълнили квалификация VIP 1S и повече през юни или юли 2017 година. При изчисляване на резултатите ще бъдат взети под внимание броят месеци, през които отговарящите на това условие консултанти от първата линия на номинирания, са изпълнявали квалификацията VIP 1S и повече в периода септември 2016 година - юли 2017 година. Консултантите, заели второ и трето място ще получат плакети.

3. Най-добри темпове на растеж на бизнеса (Best Business Growth).

Номинират се консултантите в квалификации VIP 4S и повече през юни И юли 2017 година. Сред тях се избират консултантите с максимални темпове на растеж на GV6 за периода от 1 юни 2017 година до 31 юли 2017 година в сравнение с аналогичния период от миналата година.

При това консултантите в квалификация VIP 4S се разделят на три групи в съответствие с GV6:
 • до 150 000 CV сумарно за юни-юли 2017 година.
 • от 150 000 до 250 000 CV сумарно за юни-юли 2017 година.
 • над 250 000 CV сумарно за юни-юли 2017 година.
Номинанти стават най-добрите представители от всяка група, от които се избира един победител в категорията.

Консултантите, заели второ и трето място ще получат плакети.

ЗАПИШИ ИМЕТО СИ В ИСТОРИЯТА НА КОМПАНИЯТА!