• 5
Мероприятия

Център OrgaNice


В Нижни Новгород на 4 октомври се проведе откриването на уникалния Център Organice!

В церемонията по Откриването участваха Президента на Компанията ДМИТРИЙ БУРЯК, Ръководителя на Блок развитие МАРГАРИТА БУРЯК, Маркетинг директора ЛИДИЯ БУРЯК, а също така Главните съветници на Президента ПАВЕЛ и СВЕТЛАНА ДУБРОВИ.Центърът OrgaNice е площадка от нов формат, офис, който ще стане визитна картичка, гаранция за успех и символ на непрекъснатото развитие на Vision Group. Ние ще Ви подарим нови стандарти за работа, които ще Ви позволят да усъвършенствате своя бизнес, да постигнете още по-добри резултати и да се издигнете още по-високо в Матрицата на Кариерния План на Vision.
Центърът OrgaNice
е разположен на една от най-оживените улици, в самия център на Нижни Новгород. Офисът е създаден във фирмения стил на OrgaNice и е оборудван с най-съвременната техника. Датата на Откриването на Центъра — 4 октомври 2014 г. — със сигурност ще влезе в календара на историята на семейство Vision.


Точно в 14 часа започна церемонията по тържественото откриване на Център OrgaNice, на която се събраха няколко стотин гости от всички краища на страната. Гостите дойдоха от Москва (в лидерския вагон Сапсан), от Владимир, Киров, от Далечния Изток и даже от Испания. Церемонията бе открита от жителите на Нижни Новгород – Гвардейците на Президента VIP 3S Наталия и Сергей Тупицини. Те разказаха как е започнал бизнесът Vision в Нижни Новгород, спомниха си в какви тежки условия се е налагало да работят, заявиха колко се гордеят с това, че първият уникален Център OrgaNice се открива именно в Нижни Новгород и колко са благодарни на Президента и семейството му за това. След това думата взеха Главните Съветници на Президента Светлана и Павел Дуброви. Те поздравиха местните жители и изразиха увереност, че бизнесът ще върви по-нов, още по-успешен начин.

Особено внимание направи речта на Президента на Компанията Дмитрий Буряк. Под аплодисментите на събралите се Президента разказа за блестящите перспективи пред Vision, дължащи се на пускането на новите уникални комплексни програми. След това Президента, Първата Дама и Лидия Буряк прерязаха зелената лентичка, тържествено откривайки Център OrgaNice.

Програмата по откриването продължи в конферентната зала на Центъра – думата взеха лидерите на Компанията Наталия Басова и Зинаида Кисельова - московски спонсори на организацията в Нижни Новгород; Гвардееца VIP 3S Сергей Зарудаев от Нижни Новгород; топ лидерите Любов Гарифуллина и Тамара Пшенникова. Всеки от тях сподели със събралите се своите емоции и впечатления от Събитието, благодари на Президента и пожела успех на лидерите от града.

Един от главните моменти на програмата стана речта на Маргарита Буряк. Тя разказа за дейността на Фонд MISSIA в Нижни Новгород, представи педагога и възпитаниците от поправителния детски дом. Маргарита Викторовна връчи на децата витамино-минералните комплекси Vision, събрани в акцията по предаването на 1 флаконче Junior Neo от всеки закупен суперпак. Педагогът и възпитаниците горещо и искрено благодариха на Фонда и Компанията и подариха на Маргарита Викторовна хартиено дърво в стил OrgaNice, направено ръчно от възпитаниците.

Слет това думата взе Президента и представи на Гвардейците още една от най-новите разработки на Компанията – диагностичен уред за определяне на биологичната възраст. Презентация за уреда проведе ръководителят на Департамента по изследване и развитие на лаборатория DEM4 Елмантас Почевичюс. Всеки участник в откриването получи възможността да премине теста и веднага да получи резултатите си.

След това се състоя грандиозен коктейл, на който събралите се съмишленици непринудено общуваха. Кулминация на вечерта стана тържественото изнасяне на тортата OrgaNice. Впрочем още на 5 октомври бяха направени първите поръчки с доставка в ОЦ Нижни Новгород.

Празникът Vision не завърши с откриването на Център OrgaNice. Още същата вечер в конферентната зала на „Гранд хотел Ока бизнес” Светлана и Павел Дуброви проведоха Тренинг за активните дистрибутори през септември, в който участваха повече от 250 души. В тренинга бяха и участниците във Vision Voyage Мароко, които споделиха своите ярки емоции и незабравими впечатления от това уникално пътешествие.

Неочаквана и много приятна изненада в края на мероприятието бе появата на Президента със семейството си. Маргарита Викторовна подари на Светлана и Павел Дуброви парфюма Maroc №14, а Президента тържествено им връчи Ордени Гвардейска Слава III степен, с поредни номера 1 и 3 и изработени от сребро и емайл по специална поръчка в монетния двор на Стокхолм. Много от събралите се не можаха да сдържат връхлетялите ги емоции и сълзи. Искрени емоции предизвикаха и лично връчените от Президента първи квалификационни значки на двама нови VIP-а. Това мероприятие още веднъж показа на всички колко е важно винаги лично да се присъства на събитията. Само там може да получите уникални знания от Първите лица на Компанията, емоционален заряд и огромна мотивация занапред!