• 5
Мероприятия
Основна Новини Мероприятия Откритият тренинг на VIP Master Lam Hoang Phong

Откритият тренинг на VIP Master Lam Hoang Phong и топ-лидерите на Виетнам

гледайте лифлет

За всички, които се стремят към бързо печелене на пари и главозамайващ успех!

Появи се ненадминат шанс в историята на Компанията за всички!


Само на 5 юни вие, заедно с екипа си от съмишленици, ще имате възможността да станете участници в уникалния тренинг на топ-лидер на Компанията, Главния съветник на Президента, човека, който е бил в началото на успешното развитие на Виетнам, лидера, който е постигнал невероятен кариерен растеж в Компанията и е създал организация от няколко десетки хиляди човека, човека, който както никой друг, знае всичко за това, как да се създаде Бизнес от нулата и да се спечелят Много Големи Пари.

Посрещнете топ-лидера на компания Vision в квалификация VIP Master, Представителя на Клуба на Доларовите Милионери на Vision, Гвардееца на Президента, Кавалера на Ордена на Гвардейската Слава III степен, спонсора на многохилядната организация във Виетнам Lam Hoang Phong и топ-лидерите на компания Vision във Виетнам!

Откритият тренинг на VIP Master Lam Hoang Phong и топ-лидерите на Виетнам ще се излъчи чрез социалните мрежи. Компанията ще осигури превод на Тренинга на всички езици на присъствие на Vision.

Поканете да се включват в Тренинга потенциални партньори, приятели, вашия екип и всички, които искат да променят живота си и да достигнат върховете на успеха, признанието и материалните блага!

Присъединете се към Гвардията на Президента, използвайте шанса си да бъдете в обкръжението на топ-лидерите на Компанията!

За информация относно Тренинга може да се обърнете към Контактния център на Vision, регионалните мениджъри на ДРД.