• 5
Мероприятия

Breakfast with the PresidentНА 24 ОКТОМВРИ 2015 ГОДИНА ЩЕ СЕ СЪСТОИ МЕРОПРИЯТИЕТО
BREAKFAST WITH THE PRESIDENT В ONLINE ФОРМАТ

Този формат ще позволи обединяването на международната аудитория на VISION в единно пространство и ще осигури достъп до обучителната система на Компанията на всички желаещи от всяка точка на света.

Ексклузивна информация за най-важните моменти и ключови анонси на Millenium 2015 ще представят участниците в Millenium 2015 и топ-лидерите, победители в промоушъна «Мерцедес от Президента» и първите, получили Luxury Bonus от VISION.

Участниците в мероприятието Breakfast with the President ще получат актуална информация относно акциите и промоушъните лично от Президента.

Те ще узнаят в кои мероприятия на Компанията трябва да участват в близко бъдеще, за да градят ефективен бизнес с VISION.

Една от привилегиите на дистрибуторите, които се квалифицират за събитието с участието на Президента, е възможността да преминат обучение на най-високо ниво. Breakfast with the President включва специална обучителна част – участниците в мероприятието ще получат готови бизнес инструменти за провеждане на ефективни презентации, постпромоушън на Millenium, промоушъни на акциите и програмите на Компанията.

Условие за участие в мероприятието – активност през септември или през октомври до 17 октомври включително.
За новите дистрибутори – активност през октомври до 23 октомври включително.


Внимание! Участниците в мероприятието първи ще получат подробна информация за новите продукти на Компанията.

Breakfast with the President е онлайн школа за активните дистрибутори на VISION, която ще ви даде цялата необходима информация, инструменти и мотивация за успешна работа!