• 5
Мероприятия
Основна Новини Мероприятия Гвардейски Семинар VIP 2S

7-и Гвардейски семинар «Avant-Garde Guardsmen Workshop» ON-LINE"На 5-6 юни отново събирам авангарда на гвардейския отряд с най-целенасочените и амбициозни вижънци, безкомпромисно ориентирани към успех. Успех, основан на най-новите стратегически разработки на Компанията. Този път нашата среща за първи път ще се проведе в съвършено нов онлайн формат, обединяващ съмишленици независимо от разстоянието и границите.

Всеки участник, изпълнил квалификацията за това събитие и по този начин доказвайки своето право първи да се възползват от всички нови възможности от Компанията, ще получи директен достъп до главния „златен резерв“ на нашия бизнес – предварителна информация, която при правилно използване се превръща мигновено в пари.

Една от главните задачи на този юнски семинар е интензивното изследване на стратегическите инициативи на Компанията като Автопрограмата, Business Pack, Luxury bonus и Starmaker bonus. Освен това Гвардейският семинар е не само усвояване на вече създаденото съдържание, но и съвместна умствена работа, резултатите от която ще се превъплътят първо в стратегически решения, а след това и в близкото бъдеще на нашата Компания.

И, разбира се, във фокуса на вниманието на гвардейците по време на юнския семинар ще е главното събитие на 2015 година – наближаващия Милениум! В хода на срещата ни ще повдигна завесата като представя изненадите, които ги очакват делегатите на празника във Виетнам. С това набиращият сила промоушън ще получи допълнителен импулс, тъй като веднага след Гвардейския семинар участниците ще са носители на най-ценна и силно търсена от дистрибуторите информация.

Сигурен съм, че няма нищо по-увлекателно и престижно от това да бъдеш участник в тази завладяваща и щедра откъм резултати работа. Затова с нетърпение очаквам срещата с тези, които вече са потвърдили званието Гвардеец, а също така и с тези, които все още имат шанс да изпълнят квалификацията и да се присъединят към елитния отряд на Vision.

Да си Гвардеец значи да действаш и да побеждаваш!"

Президент на Vision International People Group
Дмитрий БурякAvant-Garde ONLINE
Avant-Garde ONLINE (Promo)