МAMA Е ДИСТРИБУТОР

Имиджовото мероприятие «Мама е дистрибутор» се състоя успешно!
Над 2000 души участваха в Събитието, което се проведе на 7 март във всички представителства на компания Vision и места на самостоятелно провеждане.
2015 година в Компанията е обявена за Година на детството и бизнеса. Мероприятието «Мама е дистрибутор» се превърна в още едно доказателство за това, че бизнесът на Компанията е ориентиран към семейството и приемствеността между поколенията. Стабилният бизнес, приемствеността между поколенията са обединени от думи, разбираеми на всеки език: Семейство, Компания, Vision.
Топла и празнична атмосфера цареше в този ден във всички представителства на Компанията. Дистрибуторите и поканените гости си подаряваха усмивки и добро настроение, споделяха резултатите си от приема на БАД и новата програма Bio-In. Гостите на мероприятието получиха много полезна информация за продуктите, уникалната лаборатория DEM4 и нейните сътрудници, за предимствата на компания Vision и благотворителната дейност на Фондация MISSIA. В рамките на мероприятието «Мама е дистрибутор» участниците в акцията «Топъл Ноември» получиха подаръчни гривни с логото на Благотворителна Фондация MISSIA.
Всеки, който се присъедини към компания Vision през март, може максимално да използва новите възможности, предлагани от Компанията, и най-главното - да участва в най-мащабното събитие на годината – Millenium, който ще се състои на 10-11 октомври 2015 година в Дананг, Виетнам.
Това бе истински празник с подаръци и изненади от Компанията! Благодарим на всички дистрибутори, които взеха участие в организацията на това важно събитие!